Thursday, 4 October 2012

Happy birthday ayong!

Tanggal 17 September haritu harijadi sepupu kesayangan a.k.a ayong.
So tengah tangan menggatal nak buat craft, tetibe nak buat benda alah ni.

Fill in the blank!
nak tahu apa tu?
Macam ala-ala solve puzzle la.


Jawapan dia based on warna gegirl kecik-kecik tuu.
So pusing la roda tu macam roda impian sampai dapat solve sume jawapan.
Haa cuba tengok gamba kat bawah pulak. faham kan? hehe.
Jawapan dia nak tahu apa?
Happy Birthday Ayong!



Together with transfer craft keychain yang ada muka dia dengan buah hati jantung pisang dia. haha.
Dah bagi dekat dia and dia suka sangat.
Alhamdulillah. hee :D


16 comments:

  1. kreatif jugak.cantik kraftangan tu..

    ReplyDelete
  2. wah.. memang kreatif..akak suka hehehe
    memang dah lambat tapi nak ucap jugak happy belated birthday ayong ^_^

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. ala....creative nyer... huhu jeles sbb xpnh ade pkran yg creative nih..huhu

    ReplyDelete
  5. Wahhhh cantiknya...:) nanti boleh mummy tempah kat awak!

    ReplyDelete
  6. kikiki. tqvm ♥♥ Mama Ash ♥♥ & Mummy Adriana! saya berbesar hati menerima tempahan! tapi saya takde la pro mana. hihi :D

    ReplyDelete
  7. chirp...chiro...dya follow cni dear

    ReplyDelete
  8. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  9. tempah kat mane tu?.. cute sangat lor. :-)

    ReplyDelete
  10. lawanya... sweet sangat...

    p/s: salam kenal dan follow sini..

    ReplyDelete
  11. nadieya aisya: tq!

    Aimi Syahirah: tq!will do :D

    Nor Zilla Sensei: hihi. mndew tempah. buat sendiri la awak :D

    Mia Liana: tq! salam perkenalan juga :)

    ReplyDelete
  12. epi besday ayong!!! semoga pjg umur dan dimurahkan rzki...

    dtg singgah...baca ni dari saya
    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/review-hunger-game-novel.html

    ReplyDelete
  13. craft keychain tuh chanteqlah !! acano wt?jual x?huhu nk tempah huhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. print atas transfer paper, pastu iron atas felt! siap! hehe. jual, jual, nak tempah pm je kat fb chirp chirp ^.^

      Delete

chirp-chirp!!