Tuesday, 27 November 2012

FIRST GIVEAWAY BY FASYA FASYU !


Assalamualaikum semua!
okay, okay. sebelum start cakap pasal GA ni, mesti ada yang bising,
"Si sha ni, asyik update segmen orang je, bila nak update post sendiri"
 kikiki. Janganla marah awak. 
In shaa ALLAH sha janji ni segmen last untuk bulan november yang sha nak join.
Post next sha nak buat first GA "chirp chirp" sendiri.
Sape suka angkat kaki! haha.
tungguuuuu 

Okay berbalik kepada GA comel ni.
Ni first GA Fasya yang comel!
Dan dan je nama GA fasya fasyu. huhu. comel je.
Syarat-syarat dia senang je, moh tengok!
WAJIB follow blog Fasya ni, SUNAT follow twitter dan subscribe fb Fasya.
-Buat satu entry yg bertajuk 'FIRST GIVEAWAY BY FASYA FASYU !'
- COPY banner yang cantek tu dan dilinkkan ke blog fasya.
-Tinggalkan link entry anda tu dgn komen kat bawah dia.

hadiah?
haa, top-up RM5 untuk 3 orang yang bertuah.

So ape lagi tunggu. jom laa! 
[klik banner]


12 comments:

  1. hehehe :) tergelak sorang sorang fasya bace entry sha ni. thanks and good luck dear !

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu, betul fasya. mmg ada yang tanya bila nak buat post craft baruuu. sebok dok join segmen jee. kikiki. maap ye bos. huhuhu. btw, tq fasya! hihi.

      Delete
  2. Replies
    1. hee, tq hasyimahshe! jom la join sekaki :D

      Delete
  3. Assalammualaikum...Jom memeriahkan lagi GA ini..Akan tamat pada 30 Nov ini..Jom join cepat...Hadiah Awesome bakal dimenangi..Insyaallah kalau ada rezeki.. (":
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. As salam. tq invite fiqah! insyaALLAH kalau sempat sha join :D

      Delete
  4. hanan tag beramai ramai ;) http://hananhadila.blogspot.com/2012/12/special-year-end-ga-fy-nad.html

    ReplyDelete

chirp-chirp!!