Wednesday, 21 November 2012

SEGMEN : Jom Godek-godek Followers


Assalamualaikum semua!
Hah, berkelip-kelip tak mata tengok banner kat atas?
Segmen yang tersangat simple oleh YB.
So ape lagi jom la join, click je banner kat atas.

Sekarang follower ada #272 je. Tak fofular macam awak-awak semua. hee.


Buat masa sekarang ni rasa macam nak follower #500. haha. boleh ke?
Bukan sekadar nak follower je. Nak tambah kenalan sebenarnya.
Kalau follower/kawan blogger jadi pelanggan setia pon lagi best! heee.

Saya telah di tag oleh Shiyda aqma untuk join segmen ni. Tq ayongss! 
Okay untuk ni saya nak tag:

p/s: cik emas putih yang aja cane nak link kan gamba. sebelum ni tak penah buat pon lagi.
Almaklum budak baru belajar. hihi. tq awak!




26 comments:

  1. Hye dear...^^ TQ tag ain...InsyaAllah, ada kelapangan ain join kamu sekaki....=)

    ReplyDelete
  2. congrats sbb follower semakin ramai.. ;)

    ReplyDelete
  3. wah banyak lah tu dh 2rat lebih,hihihi tahniah makin ramai n selamat bersegmen

    ReplyDelete
  4. tahniah makin banyak follower.. ouh ya,. visit nii~!

    http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/2012/11/special-blog-review-3.html

    ReplyDelete
  5. waa..join segmen.selamat bersegmen ye. ^__^

    ReplyDelete
  6. hye! singgah dari segmen yg sama.. dah follow sini, come follow me too. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen! follower makin bertambah.. hehe..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena datang sini nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalamwarahmatullah. in shaa ALLAH kalau ada kesempatan saya join okay! tq inform! :D

      Delete
  9. Salam, saya follow :D
    http://fandyz-blog.blogspot.com/2012/11/jom-godek-godek-follower.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini..
    dah meningkat follower..
    senang2 meh lepak sini lgi..^_^

    ReplyDelete
  11. tenx syg... :)
    sy join jugak GA ni yer... :)

    ReplyDelete

chirp-chirp!!