Sunday, 16 June 2013

Baby pillow: Hafiy & red

"No one can imagine life having their own children. But when they are born, no one can imagine life without them" -Unknown.

Handmade baby pillow khas untuk baby comelHafiy. 
front view
back view
Sebenarnya tak sengaja pon buat warna ni. Kebetulan mama Hafiy pon kata; "Hafiy ni macam tertarik tengok barang-barang warna merah. Dia suka warna merah kot". Masa mama dia cakap dia suka warna merah, dah buat da pon pillow warna maroon ni. Bole dimaafkan lagi la kan, nak dekat-dekat la tu dengan warna merah. hee. So hopefully dia suka la bantal ni & selesa tido dengan bantal ni.

Tu je untuk kali ni, sekian. Assalamualaikum :)

33 comments:

  1. Replies
    1. alhamdulillah. thank youuu. kna brush up skill lagi. hee :)

      Delete
  2. cantiknya bantal baby tu...:)
    cik akak mintak satu boleh...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. nnt bagi akak satu orang lain pon mintak cane? :P

      Delete
    2. betul3
      buatkan satu untuk akak juga yer :)

      Delete
  3. akak pun suka warna merah♥♥♥.. comelnya bantal tu.. :D

    ReplyDelete
  4. Kreatif tuuu. Tak buat bisnes ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. bisnes la nii. kikiki. hobi + bisnes. tapi nk bg mantap dulu :)

      Delete
  5. cantik
    merah mmg cantik :)

    ReplyDelete
  6. Coding dekat segmen saya tu, saya ikut cara kak mia liana. Ni link cara nak buat code tu http://www.mialiana.com/2013/03/tutorial-cara-cara-nak-buat-segmen-copy.html

    ReplyDelete
  7. cantik...
    merah tanda berani
    biar baby hafiy jang dewasa yang berani...

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. hee. alhamdulillah. nanti ade lagi bantal untuk entry baru. stay tuned!. hihih :D

      Delete
  9. syoknya kalau buat tidur ni.:)
    singgah dan follow juga. tq for visit me: http://kesinambunganzaman.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau baby pakai best la, kalau ornag dewasa pakai tak puas sbb kecik. huhu. thank youuu feyus :D

      Delete
  10. Replies
    1. huhu. bestla org tu dapat pegi krabi :P

      Delete
  11. comelnya bantal..merah² gitu..:)

    ReplyDelete
  12. simple dan cantikk..... suka warna merah gak..... jemput singga deemataque.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. seriously cantik... jual jugak ke:?

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. hee. alhamdulillah. bakat pinjaman tuhan :D

      Delete

chirp-chirp!!