Sunday, 14 July 2013

Syoknya kena review!

Assalamualaikum
Alhamdulillah, sudah masuk hari ke-6 kita berpuasa. 
Syok tak kena review? Berbunga-bunga hati kejap baca review diorang ni. Nampak tak bunga-bunga ni ->  haha. tetibe kaannn. Thank youu yee.

First review by tshirtmudahterengganu.review dia memang sangat panjang. Rajin sungguh dia mem"promote". Tapi tak dapat nak printscreen pulak entri tu sebab bila tekan balik link tu, ni yang sha dapat "Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist.". Ohh sadis. Mungkin mereka terpaksa delete sebab nak highlight product mereka. Takpelaa, apa-apa pon thank youu ye :D

FYI,  tshirtmudahterengganu merupakan syarikat di terengganu yang pakar dalam T-shirt printing, mug printing & etc dengan harga murah. So kalau ada sesape yang nak buat printing-printing ni bole la order dekat sini! dan secara tiba2 review blog tshirtmudah terengganu balik. hee

Next, review by Ina!
Blog si Ina comel ni pon, comellss jugak macam tuan dia. Sweet pink gittew. Peramah orangnya. Point nombor dua tu: "Tuan blog rajin singgah blog Ina, Ni Ina suka ni ! :D", huhu haruslaaa. Kalau orang support blog kita, kita mestila support balik. Harusss! Plus, header dia buat semua comel kot! Geram tengok. Nak header jugak bole tak Ina? hehehe.

23 comments:

  1. tak dapat tekan link die.. baru nk baca :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. laah, tekan kat link nama ina tu. yg bold red :D

      Delete
    2. link ina dapat..tp link y review blog sha xdapat

      Delete
    3. I mean y tshirtmudahterengganu tu

      Delete
    4. oohhh. click je kat tulisan merah " tshirtmudahterengganu" tu. da link kan kat situ :)

      Delete
    5. http://www.tshirtmudahterengganu.com/2013/07/blog-review-seni-felt-dari-chirp-chirp.html

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Hai shaa :D hehehe Nak header dari Ina ? Oh , boleh je :D PM lah Ina :) Ina kasi :) hihih :D

    https://www.facebook.com/sabrina.shekhahmad

    Terima kasih review blog Ina :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah awak..mesti happy kan

    ReplyDelete
  5. huhu . Tahniah awakk . Untung laa :D

    ReplyDelete
  6. berbunga2 kena review kan.. hehe.. tahniah.. =)

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Sha.. bukan takat berbunga2, berpokok2 jadinya kan bila kena review,hehehe. Happy je rasa :D tahniah sha.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, wow, sampai berpokok-pokok. huhu. thank youu lana :D

      Delete
  8. tahniah..tahnniahhhh..... hati misti ala mungaaaa2.....

    ReplyDelete
  9. Hai...thanks for the comment. Entry tu masih ada lagi, memang tak pernah remove.

    http://www.tshirtmudahterengganu.com/2013/07/blog-review-seni-felt-dari-chirp-chirp.html

    Thanks sebab banyak bawa visitor ke blog kami.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh yeke. haritu tekan bnyk kali tak dapat. thank youuu :D

      Delete

chirp-chirp!!