Sunday, 4 August 2013

Hello hello kitty! (14 gambar)

Assalamualaikum
Entri ni khas untuk peminat-peminat hello kitty untuk menjamu mata. 
Ada peminat Hello Kitty tak dekat sini? Angkat kaki! hee
Kali ini tempahan daripada fadzlin; calculator casing hello kitty bertemakan soft pink & blue. Sweet gituu. F.Y.I, fadzlin ni pelanggan tegar chirp-chirp, banyak cik adik ni order sejak chirp-chirp mula berjinak di dalam dunia seni ni. Thank youu for your support dear!
So tanda terima kasih, sha ingat nak buat satu simple giveaway. Sape nak join? Akan ada 3 hadiah
1. satu untuk pelanggan tegar (dah tentu-tentu la fadzlin kann)
2. satu untuk pengomen tegar (agak-agak sape?) and 
3. the other one untuk rakan-rakan blogger berGA. 
Ikut rezeki la ye siapa yang pemenang bertuah. GA akan diumumkan very very soonn! So stay tune! InsyaALLAH.
Buat masa sekarang ni jamu dulu gambar-gambar ni okayy!













Kepada yang berminat boleh PM INBOX Chirp-chirp. Thank youu!

39 comments:

  1. hello kitty buat peace. hee (^.^)v

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hello kitty mmg cute, kegemaran sepanjang masa huhu :D

      Delete
  3. Replies
    1. kihkih, nnt sha buat GA mama kaori join yee :D

      Delete
  4. comelll la.. kalau tempah berapa ringgit ekk??

    http://isyapurple.blogspot.com/2013/08/jom-maen-tukor2-link.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni rm10, kalau amek banyak bole diskaun. kihkih :D

      Delete
  5. salam..
    comel nyer helo kitty..
    bila nk wat..lau wat t jgn lupa hebah2kan ea..hehe

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. alhamdulillah, thank youu. selamat hari raya, maaf zahir batin :D

      Delete
  7. cantik la =) mmg org order bru bt eh??

    ReplyDelete
  8. teruja lah mama dengan hasil tangan sha.. cantik.
    mama order boleh? hihi

    ReplyDelete
  9. saya pantang nampak bende comel neh..mesti saya nak !! ahaha..termasuklah hello kitty neh.. saya suka sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, nanti join laa simpe GA chirp-chirp. mana la tau bertuah, dapat satuu. hee :D

      Delete
  10. Replies
    1. waaah, shincahan dgn upin ipin eh. insyaALLAH, kalau berkesempatan sha buat eh :D

      Delete
  11. Warghhhhhhhhh first time singgah sini seriously sudah jatuh cinta :D Pengisian blog ni membuatku tak keruaannnnnnnnnn ! ! ! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *Jeritan ala ala zalora. Tolong bagi tahu kakak, ayah, ibu dan abang saya nak macam ni jugak :D

    Kihkihkih cun cun. *Scroll *Scroll ^_^ Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin .

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. kelakar [ulak baca comment ni. thank youu.selamat hari raya, maaf zahir batin. nanti bole la join simple GA :D

      Delete
  12. waaaaa.. cumey2.. nak2.. nakkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee. kalau nak kena order la, tak pon join le Simple GA nantii. hee :D

      Delete
  13. geramnye tengokkkk.. comel!

    ReplyDelete
  14. eh eh... comel la sha.. nak satu boleh?? tapi tak mau hello kitty.. kite nak ironman.. :D

    ReplyDelete

chirp-chirp!!