Wednesday, 21 August 2013

Mini roti lelaki (4 gambar)

Assalamualaikum
Selamat hari raya, maaf zahir batin! Tak habis raya lagi kann. Da puasa 6 belom?
Okay okay, ni tempahan daripada mazni juga, mini keychain. Yes, mini yang saiznya kecil, besar sikit je dari 50 seng (lama) tuuu. Haritu sha share toast bread FEMALE, kali ni versi MALE pulak. Jom-jom tengok kecomelan dia!



Thank you kerana sudi menempah mazni!


Kepada yang berminat boleh PM INBOX Chirp-chirp. Thank youu!

16 comments:

  1. cumelnya :)
    pasal puasa 6 , nad sedang melaksanakannya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee, sama la kite nad. semoga sempat. heee ;)

      Delete
  2. weee~~ yg roti lelaki ni lagi comell!

    ReplyDelete
  3. hu3..comel jer..kalau yg kapel suka la kot beli berpasangan =)

    ReplyDelete
  4. terima kasih keranan mengingatkan.. tak dapat lagi sebab cuti2 malaysia.. comelnya.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee, takpe kak. besela tu org perempuan :D

      Delete
  5. geram lah dengan hasil sha.... comel sangat..

    ReplyDelete
  6. comelnyaa.. kalo nak tempah camna ye?

    ReplyDelete
  7. Salam.

    heh2, roti pun ada jantina ya sha..urm, female n male, dua2 akak suka..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu. kena la ada lana, baru cute. huhu :)

      Delete

chirp-chirp!!