Tuesday, 3 September 2013

Beraya sambil berseni-PART I (11 gambar)

Assalamualaikum
Semua orang mesti sakan beraya first week raya kan
Sha takdela sakan sangat. Bole kira dengan jari bape buah rumah da pergi, kurang sepuluh kot. haha. Kali ni sha nak kongsi cerita pasal buah hati sha. Nak tahu siapa? Baca la sampai habis. hahahaha.

Tanggal 17 Ogos 2013, birthday buah hati kesayangan sha ni #Haish gila pending ni da masuk bulan september da haaa. Jadi sha pon pergi la shopping hadiah. Bukan shopping benda-benda lain poon, dok gila shopping barang-barang kraf jugak. Kebetulan kami berkongsi miinat yang sama. Nak tahu apa barang-barang dia. Jom tengok gambar dekat bawah!






 disebabkan syok sendiri beli barang-barang ni, banyak sgat, so untuk memudahkan encik buah hati ni menyimpan barang-barang ni, so sha belikan la satu bag kaler kuning youuuu. Eheemm, sha punya favourite pon kuning tau. heee ^^

 Tengoklah betapa banyaknya jadi bila dikumpulkan satu tempat
 Nah! campak dalam bag. Senang nak simpan,senang nak bawak
Eh mana gamba buah hati sha ni. Taknak tunjuk ke? Kedekutlaaa. haha. Nak tengok gambar pasport buah hati sha? Tunggu next entri eh. Saja nak bagi suspen. Jangan marah naaaa :D

To be continued......

32 comments:

  1. suka berkraf ye..bestla berkongsi minat yg sama..

    ReplyDelete
  2. wah..suke tengok brg2 kraft tu, mesti buah hati sha ni cute kan..???

    ReplyDelete
  3. baru nak kenal buah hati sya.. hehe.. bagus la ada minat yang sama.. boleh buat kraf sama-sama.. :D

    ReplyDelete
  4. comel nyeee benda2 tu semua.. saya suka beli benda2 mcm tu. kat kaison banyak tp selalu simpan je tak tau nak buat apa. tak creative sangat haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn, geram tengok benda-benda tuuu. kalau nampak je mesti terbeli. hikhik

      Delete
  5. Eee..geramnya tngok beg tu..comellll..=D

    ReplyDelete
  6. bestnye bestnye..kalau dah hadap benda alah ni confirm tak buat keje lain dah..love arts! :)

    ReplyDelete
  7. salam..

    wahh ni nak DIY apa pula ni..
    ^,^

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. huhu. sabar ye zatii. nanti sha update :D

      Delete
  9. comelnya! sha ni mesti minat benda2 yg comel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, benda-benda comel je mesti tergoda nak beli. kihkih

      Delete
  10. best nyer ^_^ semua kiut miut ja

    ReplyDelete
  11. hu3 bnyak =) ni mmg master art neh..gunting bergigi 2 adik sy bru je beli..hi3, try la guna jap..mmg xthu pn utk art sbnrnya..jakun jap :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu. ada banyak jenis gunting bergigi tuu. sha dulu pon jakun. huhu

      Delete

chirp-chirp!!