Thursday, 12 September 2013

" Segmen 1st Mama "

As salam
First of all, sha nak mintak maaf kepada semuaaaa rakan-rakan blogger sebab tak dapat nak balas kunjungan kamu semua buat sementara waktu ni. Sibuk yang teramat buat masa sekarang ni. Nanti kalau masa mengizinkan, sha singgah kat semua yang tinnggalkan jejak okaayy! Sibuk-sibuk pon sha curi masa jugak, nak join first GA mama ni. SUPPORT ok, SUPPORT. hihi. Hopefully menang la yee. Sesiapa lagi yang nak join, moh le tekan banner ye! Adios!

42 comments:

  1. hai sha,.. assalamualaikum,
    alhamdulillah, mendapat sambutan juga akhirnya...
    terima kasih join segmen 1st mama ye.. :)

    Lovely:
    Mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. as salam. welcome mama. hopefully menang! kihkih

      Delete
    2. kikiki.. memang awk menang pun kan.. (^.*) wink wInk

      Delete
    3. hihi. alhamdulillah. tak sangka rezeki :D

      Delete
  2. http://justlittlehappiness.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    follow dari segmen yang sama :)
    follback ya? and komen di entry yang sama :)
    thx :D

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen sis, kenit terjah dari segmen yg sama (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  4. http://husnamichi.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  5. hi salan kenal!
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  6. #1093

    follow dr

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  7. sy tag dlm GA ni :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-hijab-valley.html

    ReplyDelete
  8. Hai...Dtang BW

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  9. tak join pun lg..hehe btw gudluck :)

    ReplyDelete
  10. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum...done follow..dri segmen yg sma..jgn lpe follow balik..:)
    http://luahancinta-atul.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    selamat bersegmen..:)

    ReplyDelete
  12. fuZa pun dah join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  13. Salam..singgah dari segmen mama..Done follow sini dah sblm nie..
    Jemput singgah dan follow saya jugak yer..=D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama kak..
    http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  15. MG baru joiin, nsib baik sempat nk join segmen mama

    gud luck! :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segment sama
    done follow sini

    good luck

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    a.k.a
    http://coolstuffcdn.com/share/my/3510/4364910

    ReplyDelete
  17. Singgah dari segmen yang sama. done follow^^

    http://samdia.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  19. Singgah sini dari segmen yang sama,
    Segmen 1st Mama
    Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
    Dress Mahal Menunggu Untuk Dimenangi

    ReplyDelete
  20. singgah sini dari segmen yang sama...

    http://tetikusmerah.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  21. dtg dari segmen mama .

    http://itsmetira.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  22. terjah sini dari segmen 1st mama..good luck ye
    http://www.kisahsidairy.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  23. assalam...dr segmen yg sama...http://almiraalwani.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  24. singgah dari segmen yg sama..
    http://www.sigadismerah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. salam....dr segmen y same....done follow...jempot singgah kembali....
    http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete

chirp-chirp!!