Saturday, 5 October 2013

Lollipop lagi oi oi (3 gambar)

Assalamualaikum
Kali ni entri pendek sahaja, sebab sha kena hadiri kursus. fuhh. Alhamdulillah lepas sha post gamba lollipop yang mama order haritu dekat previous entri, ada lagi yang berkenan dengan lollipop tu. Kali ni warna kuning sahaja. Beza dia cuma sha tukarkan warna button dia je. Tempahan oleh kak yus. Thank you kak yus, lain kali shopping sini lagi okay. Telah pon sampai kepada pemilinya untuk dimakan. hehe. Jadi seperti biasa, silalah jamu lollipop ni lagi yee
Kepada yang berminat boleh PM INBOX Chirp-chirp. Thank youu!

68 comments:

  1. kalau betul-betul boleh makan kan sedap. hehe

    ReplyDelete
  2. Cantiknya lolipop tu..berapa lama masa yang sha ambil untuk hasilkan satu-satu lolipop ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALLAH sehari da boleh siap kalau fokus bebetul & takde hal lain. kihkih :D

      Delete
  3. mama ada satu kenangan dari sha..... sayangggg sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. yeay, alhamdulillah da dapat da beg mama :D

      Delete
  4. wow ! omey angat . nk kena belajar menjahit jugak lah kalau mcm ney ^^ berkenan sungguh .

    ReplyDelete
  5. comel je hasil tangan sya... memang tangan seni ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih. banyak lagi sha kena blaja kak :D

      Delete
  6. rajinnya n comelllll..berapa satu? =)

    ReplyDelete
  7. ehh comelnya... mcm lolipop betul2 jer

    ReplyDelete
  8. kalaulah lolipop tu boleh dijilat.. yummy ~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu. malangnya ia tidak boleh dijilat :D

      Delete
  9. suka nya button bentuk love tu ^_^

    ReplyDelete
  10. sukanya design nie. rasa nak makan ... nyum nyum ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. memang saje nak bagi korang terliurr. kihkih

      Delete
  11. wow.. mesti terrer jahit ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu. tak seterer mak. banyak lagi kena blaja ni :D

      Delete
  12. sha buat tebal kan...sally pernah beli dulu...dia buat nipis je...fiber dia sikit sgt tak mampat..lg mahal dr sha jual -___-''

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke, alaa fiber tu bukan mahal sangat pon. kenapa nk kedekut sangat org tuu. kihkih

      Delete
  13. kiut miut btuil hasil tgn kt cni..
    tp lg kiut kalau bleh buat ikna jerung untk shark ni ha..
    hehehe..
    gud luck ok for future.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ececeh, speacial request nampak. kihkih. thank youu shark! you too! :D

      Delete
  14. Replies
    1. hihi. sha da join da mime punya GA. yeay~! :D

      Delete
  15. comel je =) inshaa'Allah nk tempah byak2 1hr nnti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu. dari haritu cakap nak tempah. bila majlisnyaa ni. kihkih

      Delete
  16. salam..

    aloo omei nyer..ble makan eaa..
    hehe ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. nanti sakit perot kalau makan. kihkih

      Delete
  17. alaaa comelnyee... sonoknye kalo bole mkn.. -.-''

    ReplyDelete
  18. wow...berbabakat sungguh..macam real je

    ReplyDelete
  19. so cute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    geram!!

    ReplyDelete
  20. laa..engat boleh makan..nmpak sedap..last2 baru pasan keychain..tertipu kejap..hehe

    ReplyDelete
  21. aduhhh..
    comel sangat3..
    suke tengok :)

    ReplyDelete
  22. hahaha , ngtkan boleh makan tadi :P ehehe ~

    ReplyDelete

chirp-chirp!!