Wednesday, 16 October 2013

Wordless Wednesday: Tudung cantik!

Blog: SOON :)

36 comments:

  1. hihi, hai sha.. :)

    cantik betul tudung dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan, kalau mama pakai lagi cantik. kihkih :)

      Delete
  2. Replies
    1. cuba tengok dekat page & insta. lagi banyak yang cantik-cantik :)

      Delete
  3. Replies
    1. kan kak.banyak lagi koleksi lain. jom jom tengok :)

      Delete
  4. cantik kombinasi kaler tudung tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak lagi combination warna lain yumida. check out la page/ig. hihi :)

      Delete
  5. Replies
    1. banyak lagi pilihan menarik. jom terjah! kihkih :D

      Delete
  6. sempat lagi ke nak terjah ni,heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempat sangat! huhu. sementara stok masih ada :)

      Delete
  7. semoga rezeki lebih melimpah ...

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. rasa2? haha. taklaa, tu bukan sha. tu kawan sha :)

      Delete
  9. Semoga perniagaan maju dengan jayanya

    ReplyDelete
  10. cantik tudung.. tp skrg aefa dah malas da nk guna tdg bawal hehe. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. ni mesti kes malas nak iron ni. ni shawl la sayang :)

      Delete
    2. haha ye betul~~ malas nk iron~ tp wrna tudung ni mmg cantik :D

      Delete
    3. kihkih. kena upah bibik ironkan. banyak lagi warna-warna cantik aefa. jomla usha. kihkih :D

      Delete
  11. Replies
    1. rainbow? huhu. tak taula nak bagi nama apa, yang penting wane wani gituu :D

      Delete
  12. ni shawl ke tudung mcm tudung bawal?

    p/s : nak order something kat sha.. jap lagi sy inbox kt fb.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. shawl sayang. tapi bentukkan depan dia macam bawal. hehe. ooww okay! :)

      Delete
  13. cantiknya tudung ni..colourful gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak lagi wane-wane cantik kak jijah. jomla usha. mana tau ada yg berkenan di hati. kihkih :D

      Delete
  14. suka tudung bawal..just nice bile pakai :)

    ReplyDelete
  15. adoi...dah lama rasa tak pakai tudung bawak or shawl -_-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kes malas nak bentuk tudung la ni. kihkih

      Delete

chirp-chirp!!