Thursday, 13 December 2012

PEMENANG! : 1st Giveaway by Chirp-chirp!

Assalamualaikum semua!
Hah sepertiyang dijanjikan, semalam 12/12/2012 hari last GA.
Maka tamatlah GA, dan pemenang akan diumumkan SEKARANG!
Tahniah korang!


iaitu niena sofea!



iaitu adam faiz!




kepada peserta-peserta yang tak dapat keychain pilihan hati korang ni,
ada berita baik untuk korang!
Disebabkan ni 1st GA sha, & sambutan dari korang sangat wow kan.
Jadi sha da follow balik blog korang semua

eh jap, jap, jap

ade lagi, ade lagi

sebagai tanda penghargaan
2 atau lebih hadiah akan ditambah lagi!
haaa, best tak?
pemenang akan dipilih based on post blog korang.
jadi kite tengok sape yang kenaaaaa! :)

p/s: pemenang-pemenang sila pm address & nama penuh dekat FB chirp-chirp okay! terima kasih!


24 comments:

  1. tahniah kepada pemenang..jelesnye tak dapat..^^

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang2...sedihnya tak dapat ....

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah Niena menang .. bebear sangat kiut .. =)

    ReplyDelete
  4. thniah kpd yg bjaya~

    jom join GA nie..

    http://www.syuhadasalleh.my/2012/12/korean-rabbit-pluggy-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah..menang!! :) Thanks Sha..

    ReplyDelete
  6. Atoto cmlnya.napela xdpt panda 2.he. Tahniah pda pmeng. :-) jeles .he

    ReplyDelete
  7. yeye, tak menang..haha.. hemm, takpe la.. apa-2 pun tahniah kpd para pemenang.. =3

    ReplyDelete
  8. tahniah buat yg menang....ada tambah hadiah ke?best2....tambah la banyak2....hope dapat jugak kat tirah...hihi

    ReplyDelete
  9. Astaga.. aida betul2 lupa ada jemputan oleh Sha untuk GA nie hari tu.. maaf2! Tahniah buat semua pemenang :) hadiah dia memang best.. lagi2 yang frog tu. hehe..

    ReplyDelete
  10. thanks follow balik . waahh jeles kpd sape yg menang tu . tapi harapharap dapat la hadiah extra tu . bestnyaa :D nanti buatla ga macam ni lagi tau ^^

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada pemenang :) Jeles tak dapat fefrogie tuh! Huh..

    ReplyDelete
  12. tahniah sape2 menang.. sipi lagi... 26..:'(

    ReplyDelete
  13. Tahniah kpd pemenang :D hanis tak menang :(

    ReplyDelete
  14. comelnya hadiah.. x sempat nak join.. :(

    singgah dari GA "Partner End Year Giveaway by Hadifah Sabri and Nadiah"

    kalau sudi join GA ni k.. :)

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada semua pemenang! terima kasih kpd yg sudi join! yang x menang tu, jgn sdh2, insyaALLAH akn ada GA yg lain! mna la taw korang mng yg hadiah extra ke. ssh2 sangat tempah jela. kan sng!kikiki. peace! (^_^)v

    ReplyDelete
  16. Salam sha .. Dah dapat bebear .. Thanks sangat .. Niena suka! =)

    ReplyDelete
  17. Niena Sofea: yeay! good to hear that! :)

    ReplyDelete

chirp-chirp!!