Sunday, 16 December 2012

teddy bear pakai uniform sekolah?

Assalamualaikum & salam isnin semua!
selasa lepas semua excited dengan tarikh cantik 12/12/12.
Ramai yang sanggup ambil cuti tarikh tu untuk melangsungkan majlis pertunangan, persandingan, pernikahan & semua yang pentinglah kaaan.
Tapi sape sangka di hari penghulu segala hari,
di hari yang cukup mulia , hari JUMAAT lepas cantik jugak tarikh dia mengikut kalendar islam
1/2/34 hijrah
Alhamdulillah masih diberi kesempatan menikmati nikmatMU hingga ke hari ini ya ALLAH.
SYUKUR ALHAMDULILLAH! :)

okay, okay! 
kembali kepada tajuk asal,
teddy bear pakai baju sekolah?
haaaahhhh, jom tengok!

*the original NAKED bear! 
p/s: tolong abaikan background. huhu -.-
ni jela time asal beli dia ni & setelah di make over.
jeng, jeng, jeng!



ehem, ehem.
jap,jap.
Introducing!

Teddy bear pakai uniform sekolah!
comel tak?
Tu lencana sekolah sha dulu, tapi di print atas kain felt.
Siap ada nametag "HAZIRAH"
warna name tag exactly ikot warna ori okaaayy. 
hitam.kuning.hitam.kuning! hahaha.
Kenapa HAZIRAH? 
Kenapa tak letak nama Sha ke, siti ke,Daniel ke? haha.
Sebaaaabb, ni birthday present adik Sha nak bagi dekat best best best friend dia, Hazirah. Hope dia sukalah kan. Very the nostalgia! 
Happy belated birthday Hazirah!

Nak tengok baju ni lebih dekat?
Jom close up!





Akhir kata,
 SMK USJ 8 sentiasa dihatiku!
*cetak rompak moto UiTM. nguahaha.


13 comments:

  1. comel.. terer, mesti jdk bijak pasni..ehehe

    ReplyDelete
  2. trah zain: hehehe. bijak la bear tuu :D

    shiyda: rasa mcm xnk bagi je. nk simpan. kikiki :P

    ReplyDelete
  3. alolo comelnya, napelah bukan kita hazirah tu haha xD

    ReplyDelete
  4. Hazirah Muslim: hihi, if and only if. kikiki. bukan awak ke hazirah tu? huhuhu :P

    miss kecoh: eh, ni orang punya. kalau nak kna buat lain. tempahla, kikiki :)

    amy syahiera: hihi :D

    ReplyDelete
  5. weeee.. comelnya teddy bear ni...

    ReplyDelete
  6. fiqah hamed & ANNA MARIANA: heee. tq! :D

    ReplyDelete

chirp-chirp!!