Tuesday, 1 January 2013

Chirp-chirp sebagai sponsor "Ina 1st Giveaway"!


Assalamualaikum semua!
Selamat tahun 2013!  
Marilah sama-sama pasang azam baru, dari yang baik kepada yang lebih baik.
InsyaALLAH.

okay, okay, okay,
kembali kepada tajuk asal.
Nampak tak banner besar kat atas tuuu?
Jomla join  1st GA Ina, banyak jugaklah hadiah dia.
Nak tengok? tekan banner!

Sha jugak salah seorang sponsor hadiah untuk GA tuu.
Nak tengok hadiah sponsor tu? jom!


Tak puas tengok gambar kecik?
jom zoom!



So, rasa macam nak dapat diorang tak?
Kalau nak,jomla join! mana la tahu rezeki tahun baru korang kaaannn.
JOM! :)






9 comments:

  1. wah, bagusnya sponsor. siap buat entry. hihi terima kasih tau :)

    ReplyDelete
  2. comel your felt :)
    follow u here, #557 :)

    ReplyDelete
  3. Nik Ainaa: mestila kena buat entri, kasi promote sket GA ainaa. hehehe :)

    *NurSyahieraDahhari*: time kasih :)

    ReplyDelete
  4. cantik & cuet je felt tu. Tq ke blog KA, KA dah follow sini juga ye 599

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee. thank youuuu! da follow KA jugak! :)

      Delete

chirp-chirp!!