Saturday, 9 February 2013

HIJABSTER GIVEAWAY BY SHIDAIZY BOUTIQUE

Assalamualaikum semua!
Dah lama sha tak masuk GA kann.
okay, kali ni ada GA anjuran blogger Shiyda Aqma a.k.a cousin yang tercinta!
So, ape lagi, automatik support la kan!
Jom join kengkawan! :)

Hadiah dia pon menarik.
 So , siapa yang nak menang hadiah dan hijab free, sila lah join giveaway ini dengan senang hati :) Giveaway ini terbuka kepada semua blogger . Lelaki pun boleh join ok .. Mana tau boleh bagi hijab free tu dekat girlfriends ?? :P #copypaste ayat shiyda. kiki :)

Kalau berminat nak join, klik je banner tu!
Lupa lak nak tag: azwa & aireyn
Tarikh tutup 9/3/2013

Nak promote sket *wink, wink :)
Ni antara hijab latest yang shiyda ada jual.
Sesape yg berminat nak beli bole la pegi kat page dia, 







banyak lagilaaaa. Ponat pulak nak letak semua gambar.
Cantek kan! Orang dia pon cantek. lalalala~
Haaa, tu jela kot.
All the best eh bisneswoman!

#p/s: sha bukan dealer,hanya promote boutique online shiyda. kehkeh. peace! :)



31 comments:

  1. omaigod ! siap letak gmbar lagi . malu dahhh . haha :P thanks sha . muahhhh ! :P :P

    ReplyDelete
  2. cantik orang yang memaikanya , hihi thanks tag :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantek kan diaaa. peewit. hehe. join la kalau free :)

      Delete
  3. comelnye model iras bunga citra lestari la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaaah, bunga citra lestari gitewww. hihi. jom join! :)

      Delete
  4. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. as salam. waah tq. haha. da check out blog amir dah, your drawing was super cool! and yup, da follow amir da. keep up your good work! :)

      Delete
  5. hai. salam perkenalan, blogwalking sini. jom g blog saya meh ada Sale! =) http://www.dieratekikushika.my/2013/01/jualan-discount-friendlyfashion-diera.html

    ReplyDelete
  6. wahh ! cantik orang nye . hehe . gudluck sys :)

    ReplyDelete
  7. goodluck, cantik tudung-2 kat situ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. jom la join sekali. mna taw menang tudung cantek tu ke :P

      Delete
  8. Replies
    1. haah kan. jom la join sekali. mna taw menang tudung cantek tu ke :)

      Delete
  9. http://ehfarahin.blogspot.com/2013/02/hijabster-giveaway-by-shidaizy-boutique.html

    farahin singgah dari segmen yang sama ^_^ jemput ke blog saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai farahin! dah follow & singgah blog awak dah! :)

      Delete
  10. Hijab & Modelnya sama2 cantik..:) suke tgk.hihi.. ayu je.
    Gud Luck Dear.Kalau menang share la dgn ima.ahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ima. huhu. nk share cane? potong dua ke? kikikiki :p

      Delete
  11. wahhh, cantknya model dia, btw goodluck sis :D

    ReplyDelete
  12. cantikkan orgnye hehe....semoga ade rezeki utk menang ye...^^

    ReplyDelete
  13. Hai . dari segmen same .
    singgah la blog Isyah klaw sudi >.<

    http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-hijabster-giveaway-by-shidaisy.html

    ReplyDelete
  14. hye
    dtg singgah ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/hijabster-giveaway-by-shidaizy-boutique.html

    ReplyDelete
  15. cantiknya tudung dan orang yang memakainya skali.. hihiih

    ReplyDelete
  16. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  17. Hye! Good Luck! Jemput join Giveaway dari saya pulak ye :)
    http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

    ReplyDelete

chirp-chirp!!