Friday, 5 April 2013

In the night garden: Iggle Piggle!

Assalamualaikum semua.
Iggle Piggle in the house!
Mesti ramai yang tak tahu pasal character biru yang selalu hurung selimut busuk merah dia tu kaan. huhu. Dialah main character cite kanak-kanak "In the night garden".
#terbongkar rahsia selalu layan cite kanak-kanak kann. terserlah! haha
Bukan apa,budak-budak kat rumah ni suka sangat bukak channel tu, so layan jela kann.

Tapi dalam layan-melayan cite ni, suka gak dengan lagu intro cite ni.
So layan la ye video kat bawah ni.

                                                                 p/s: first time tempek video kat blog. terima kasih di atas tunjuk ajar tutorial Khai AngeL! :)

20 comments:

  1. :) Your welcome sha.. untuk 'center'kan video tu, boleh letakkan code "[center]URL youtube[/center]" gantikan [] kepada '<' dan '>'

    Thanks for sharing ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow, another useful tips! thank youuu khai! :)

      Delete
  2. fyna tak tahu cerita tue..boleh lah try tgk ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhuhu. try la. cite kanak-kanak je pon. tapi comel. hihi :)

      Delete
  3. Replies
    1. bole la bagi anak2 tengok lepas ni. hihi :)

      Delete
  4. amal xpernah tgk cter ni... hehe.. ayah amal mesti suka, sebab kalau kartun2 ni, dia minat.. xtahu napa.. tapi dia minat kartun jenis HD, yg animasi dia menarik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow,mesti ayah amal sporting gila! hihi :p

      Delete
  5. sis lak tak layan citer kanak2. tapi kalau hubby ni mesti dia tahu.haha

    ReplyDelete
  6. comel lah ! hehe, nanti akan check it out tengok

    ReplyDelete
  7. Comelnya. Best best best. ^^ Salam perkenalan dari saya.

    btw, tumpang iklan. Meh join sini. Selain dapat menaikkan traffic blog korang, korang boleh menang hadiah.

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-cavern-healthcare.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segmen-kenangan-terindah.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-ainamansorcom.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/first-giveaway-by-anis.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/second-giveaway-smile.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/annual-giveaway-by-alyaa-najlaa.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/aniversary-versi-saya.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/maera-ismail-giveaway-2013.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/photo-contest-awesome-by-selalulalu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan. wowww, banyaknyaaa. huhu :)

      Delete
  8. Replies
    1. heee. kaann, comel gile dia asyik hurung dia punya selimut busuk tuu :P

      Delete

chirp-chirp!!