Wednesday, 10 April 2013

Simple 2nd GA by Chirp chirp!

Assalamualaikum semua!
Hari ni sha nak langsungkan satu GA yang sangat simple!
Hadiah dia adalah:
GA akan berlangsung bermula 10/4/2013 hingga 1/5/2013.
Seorang pemenang akan dipilih menggunakan RANDOM.ORG

How to join?
SIMPLE!
 Tak perlu buat entri
 LIKE page Chirp-chirp
 LIKE picture ni & ikut syarat pada picture ni!
That's all. terima kasih!
Lastly mintak kerjasama kesemua participant yang ada blog untuk tinggalkan link blog anda pada assistant sha (mr linky) di bawah! boleh la sha bw! Tak rugi pon join GA ni kan kawan-kawan. Jom join reramai! 

p/s: walaupun hadiah dia a bit girlish, eh bukan a bit, tapi totally. haha. tapi lelaki pon bole join. kalau menang bole la bagi kat awek ke, adik ke, mak ke kannn. haha.




32 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. http://iyraacariyno.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. http://annamammamia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. http://nadsol5.blogspot.com/ join GA ye :)

    ReplyDelete
  5. join...

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/04/simple-2nd-ga-by-chirp-chirp.html

    ReplyDelete
  6. http://meyrajohn.blogspot.com/

    SAYA JOINED!! :) DONE DO ALL YOUR INSTRUCTIONS. :)

    ReplyDelete
  7. http://sweet7cupcakes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  9. Najwa join :)

    http://kisahnajwa.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Aida join jugak.. :) dah siap like, komen dan share :)

    ReplyDelete
  11. thank you kepada semua yang sudi join! :)

    ReplyDelete
  12. Done komen,like piicture and share!!

    ReplyDelete
  13. Done semuanyaaa :) http://ikajohans.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. join yea...
    http://coretangirlblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. http://muslimahsejati96.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. da join.. :)

    http://mukamalu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. terima kasih semuaaaa. sha da bw kat blog korg dah :)

    ReplyDelete
  20. pemenang telah pun diumumkan! Kepada yang tak berpeluang menang, jangan sedih-sedih. InsyaALLAH akan ada lagi GA seperti ini.Thank youu for all your support! Really appreciate it! ♥

    http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2013/05/the-winner-for-simple-2nd-ga-by-chirp.html

    ReplyDelete

chirp-chirp!!