Sunday, 21 April 2013

Senarai peserta 2nd GA & syarat yang telah dipatuhi!

Berikut adalah senarai peserta & syarat yang telah dipatuhi!
p/s: kalau ada terlepas pandang inform ye, jangan marah-marah, kadang2 mungkin sebab anda privatekan atau FB problem<--(tak caye click sini). tqvm! :)
*akan di update dari masa ke semasa

65 comments:

  1. done settle kn ape yg tidak di "tick".. sorry trlepas pndg syarat2 GA.. awek beto mtk diampunkn..hehehe

    ReplyDelete
  2. Da like page,like pic,komen dan share pic.. :-)
    Sorry terlepas pndg.. ;-)

    ReplyDelete
  3. sorry, terlepas pandang. done like page and share :)

    ReplyDelete
  4. page, iema da like la
    sally salima

    ReplyDelete
    Replies
    1. sory, jgn marah. fb prob skrg ni. tak caye bole tgk report ni https://www.facebook.com/help/community/question/?id=422297861192308

      Delete
    2. hihi...
      x mrh la... iema bgth je ^^

      Delete
  5. sori saya lupa nk like page hihi..nk cepat punya pasal smp tertinggal like tu hehe...zana dah like :)maaf kesilapan tu ye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tanya cne nk wat reply komen mcm ni ye :)

      Delete
    2. awak tekan je reply betul2 dekat bawah comment org tu, then comment je. thank youu :)

      Delete
    3. Mksud zana bukan "mcm mana nk buat reply komen" means, mcm mana nk buat button "rply komen" kt blog dia.. ke amal silap ? hehe.. maaf kalau silap :)

      Delete
  6. amboi siap ada form lagi, purgghh :D

    ReplyDelete
  7. All done tapi apsal tad\kdak like dia cakap! MeyraJohn tu. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha da ckp kan fb ade problem. tak caye bole tgk report ni https://www.facebook.com/help/community/question/?id=422297861192308. sbb tu minta kerjasama semua untuk confirm. hmm :'(

      Delete
    2. ada jugak masalah mcm ni

      Delete
    3. ha tu laaa, taw tak cane nak solve problem. susahla nk check. uhuhu. kesian peserta pulak yg kna inform balik.

      Delete
    4. amal xtahu.. maaf sesangat :(

      Delete
  8. Replies
    1. yeke, kihkih. my bad. nama fb yg mna satu ye? sorry :)

      Delete
  9. dah like page awak... -gee azie

    ReplyDelete
  10. dah buat semua syarat yg x ditick kan :) nma dah ad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alrite nad, nnt sha update ye. thank youuu :)

      Delete
  11. Kak Sha, Najwa ikut semua syarat GA akak tau.
    Najwa dah like page dan share picture tuu.
    Tapi takpe Najwa faham, fb sekarang ada masalah sikit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alrite najwa. thank youuuu inform. ni yang sayang lebih ni. hihi ^_^

      Delete
  12. hee sume dah ber' tick ' . hahah :D

    ReplyDelete
  13. takda nama sbb tak join. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu. very noty ini budak. kikiki. jom la join. :P

      Delete
  14. Banyak kerja jugak jadi penganjur nikan sha

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu. bole tahanlaa. untuk pastikan ia adil & saksama :)

      Delete
  15. salam, saya dah like and share page.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, okay echa. thank youu inform. sha da update. sorry atas segala kesulitan :D

      Delete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. Ek, Hanis dah lama like page chirpchirp, masa ada contest yg hadiah dia craft cartoon tu, Hanis like masa tu lah.. lama dah. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. okay hanis. sha tak ingt haritu semua sape yg masuk sbb ramai sgt. thank youu sbb support lagi! sory ats segala kesulitan :)

      Delete
  18. Replies
    1. alhamdulillah, jomla join sekaki. hihi :P

      Delete
  19. done re-like page awak :) and Ween dah share gambar tu dulu. Ni bukti printscreen - http://i.imgur.com/P1AhOt3.jpg Sorry ye awak :) kalau ada apa-apa tlg inform. Thanks! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank youuu taw inform. nnt sha update. thankss! :)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  20. pemenang telah pun diumumkan! Kepada yang tak berpeluang menang, jangan sedih-sedih. InsyaALLAH akan ada lagi GA seperti ini.Thank youu for all your support! Really appreciate it! ♥

    http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2013/05/the-winner-for-simple-2nd-ga-by-chirp.html

    ReplyDelete

chirp-chirp!!