Thursday, 1 August 2013

Lagi TUDUNG AKEL bercorak!

Assalamualaikum 
TUDUNG AKEL in the houssee again! Haritu sha ada update tudung akel corak polkadot pelbagai warna dan ton. Kali ni, tudung corak LAIN pula! Macam ala-ala serban haji pon ada juga. Tapi coraknya sangat unik , berton dan sangat cantik digayakan terutamanya bersama jubah. Baru nampak macam arab-arab style kaan. haha. Akan datang corak lain pula ye, harap bersabar. heeKainnya sangat lembut, tidak panas, tidak jarang dan yang paling penting, ia senang dibentuk! GOOD NEWS! Setiap pembelian tudung bawal akel ini juga akan diberikan free gift! Pendek cerita beli apa-apa jenis tudung dari sini mesti dapat free gift punyalah. Apa tunggu lagi, grab it now ladies!

Status: SOLD OUT!
Code: AK SH DBC 01
Color: Cream + Dark blue
Size: Bidang 45
Price: RM25/each (not including postage fees)

Status: AVAILABLE
Code: AK SH BC 01
Color: Cream + Black
Size: Bidang 45
Price: RM25/each (not including postage fees)

Status: SOLD OUT!
Code: AK SH BC 03
Color: Cream + Brown
Size: Bidang 45
Price: RM25/each (not including postage fees)

Status: AVAILABLE
Code: AK SH DBC 04
Color: Cream + Dark brown
Size: Bidang 45
Price: RM25/each (not including postage fees)



Cara untuk membuat pre-order:
PM inbox details berikut kepadaa pihak Fianca Rosse collection dahulu (kerana pihak kami tidak dapat PM anda sebelum anda memulakannya dahulu)

Nama Penuh
Alamat Penuh
No Telefon
Code
Kuantiti
Sumber http://ice-chirp-chirp.blogspot.com (untuk tujuan survey marketing)

Jangan lupa 'LIKE' and support Fianca Rosse collection untuk UPDATE terkini daripada kami!
Thank youuu! 

     
 ♥ Posting hanya akan dilakukan pada hari ISNIN dan KHAMIS sahaja (waktu pejabat)
 ♥ Untuk pembelian 3 unit ke atasRM23/each! (tidak termasuk postage)       

12 comments:

  1. cantik! dah fesyen camni pulak yer..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee. sekarang macam-macam fesyen dah.

      Delete
  2. comel tudung.. tapi akak dah banyak tudung..

    ReplyDelete
  3. cantik.. tp sayang, mama tak pakai fesyen kotak-kotak atau corak abstrack .. mama suka plain je.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke, yang bercorak nampak cantek sket bila digayakan dengan pplain clothing :D

      Delete
  4. http://tengkubutang.blogspot.com/

    Done follow here.. jom follow teman lik.. heee.. salam kenal..

    Follower no. 975

    ReplyDelete
  5. tak terkejar fashion tudung skrg ni. mcm2. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2. yang nmpak cantek dimata, & sesuai terus rembat.hee :D

      Delete
  6. Unik coraknya. Ni je ek corak dia? Corak lain takde?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn. eh, ade lagi corak lain. usha la Fianca Rosse Collection! hee :)

      Delete

chirp-chirp!!