Tuesday, 27 August 2013

Siapa nak keychain "Fruitimal™" for FREE?

Assalamualaikum
Siapa nak keychain "Fruitimal™" for FREE?
 "Fruitimal™" ni adalah produk chirp-chirp yang terhasil dari kacukan haiwan dan buah-buahan
Sebelum ni pada yang pernah tengok ada versi panda kacuk oren & panda kacuk apple
Kali ni versi nenas kacuk panda pulaaa
Nak FREE? Cara dia senang je, moh le join GA anjuran najwa ni. Ni last GA before PMR kata dia
Nak join, click banner okay!
Ni ha dia  "Fruitimal™" tuuu, nak tak? nak tak? Jom la join. tak rugi pon. Ada banyak lagi hadiah lain


Goodluck!

23 comments:

  1. cute benor panda kacukan, kreatif ^^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. berangan banyak. terhasilla benda alah ni :P

      Delete
  2. Replies
    1. thank youu, sha sponsor je hadiah. tak join pon :)

      Delete
  3. Replies
    1. haah kak, sha jadi sponsor. Jom la join kak :P

      Delete
  4. owh..cik sha slh sorng sponsor nyer tu kan...
    heee omeii jek keychain tu ^_^

    ReplyDelete
  5. seronok sapa yang dapat...


    http://www.noormalashahar.com

    ReplyDelete
  6. seronok sapa yang dapat...


    http://www.noormalashahar.com

    ReplyDelete
  7. siap ada kacuk2 ye =) he3..comel je..kreatif

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena kacuk kalau tak tak dapat idea baru. huhu

      Delete

chirp-chirp!!