Saturday, 28 September 2013

Blog bau cat!

Assalamualaikum
Ehemm, bau cat baru tak datang blog sha ni? Kepada yang selalu berkunjung ke blog sha dulu korang mesti perasan ada perubahan kat blog sha ni. Comel tak blog kak ton ni? haha. Yela tengok blog mama, kak aiza, biskutcelup & uzu da tukar wajah, sha pon nak kan. Baru-baru ni blogwalking lagi tengok-tengok aisha ahd, Sihatimerahjambu & mazni pon da cat blog diorang. Cun pulak tuuu. Ok back to the title, ni wajah blog sha sebelum di cat baru:
Ni rupa blog sha yang baru. Dulu blog sha warna purple pekat sekarang warna soft pink gituuu. Semuaaa ni hasil kreatif cik mazni yang comel ni. Mula-mula sha saja tegur, sebab sangat tertarik dengan doodles yang dia buat. Sangat comel okay. Langkah kanan mazni offer pula nak tolong cat kan blog ni. So apa lagi, it's a YES! haha. So inilah hasil dia, semakin kemas, soft & comel.
Thank you mazni
l
l
l
l
l
l
l
l
v

67 comments:

  1. Replies
    1. betul... cantik n sweet :)

      Jom Blog Walking @ buatwanita.blogspot.com Tinggalkan comment tau! I will comment at your blog too kay ;)

      Delete
    2. @aina zura & buat wanita: hihi. thank youu :D

      Delete
  2. ringkas tapi sangat menarik. macam ni la best ^_^

    ReplyDelete
  3. cantik dah blog dear...lepas nie semangatlah nak updatez

    ReplyDelete
  4. memang sangat cantik. sedap je mata memandang. :)

    ReplyDelete
  5. comel cat baru ni sya.. loading pun ringan je..

    ReplyDelete
  6. dah cat baru..comel pulak tu..>.<

    ReplyDelete
  7. memang cantik yunk... :) serius, sejuk je masuk sini, lagi cantik kalau sha letak nuffnang, boleh mama klik...

    ReplyDelete
  8. wah cantik dah blog sha..puteri suka. :)

    blog puteri pun dah cat baru siang tadi..hehe

    ReplyDelete
  9. dah pghasan dah terjh tghhari td.. mlm td kan cat lame.. nk jerit kt shoutbox nk cakap sweet.. tp Sbox itu error.. sobsobsob.. tp mmg so sheweet.. >__<

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu. da lama da cat ni. cuma lambat buat pengumuman rasmi jee. hihi

      Delete
  10. wah wah. ada kemajuan. moh tolong hias blog rubi eh.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa sha mana reti hias2 blog ni. ni mazni yang buatkan. kihkih

      Delete
  11. memang cntik =) simple dan kemas..blog SKA juga ntah pape..bilalh nk tukar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, blog fais ok jee. fofularr lagi tuu. kihkih

      Delete
  12. wah rupanya blog sha yg baru nih ye
    makin mantap dan cool
    thang sudah share

    ReplyDelete
  13. hachuum! bau cat.. hehe.. zizie suka la header tu.. sebab corak dy nampak timbul..

    ReplyDelete
  14. yang paling sy suka ruangan komen.. cantikkk!! hehe

    ReplyDelete
  15. Simple tapi cantik... ermm bila la ida nak punya blog yang cantik dan kemas macam ni ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa, inilah masanya. tempahla kat mazni. kihkih

      Delete
  16. lawanya blog sekarang ni..kemas :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog dia pon ape kuranngnya. dah berwajah baru. kihkih :D

      Delete
  17. ..sesekali ubah selera kn..bru la segar mata memandang hehe..

    ReplyDelete
  18. bau cat samai ke sini hokeh! wahh..cantiknya deco baru ni..congrats sista! Your art getting superb! kalau camni nak tukar jugaklah..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. akk kan design superb. mesti lagi meletop blog akak :D

      Delete
  19. Memang cantik pun blog ni.. Soft & sejuk jer mata memandang.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  20. wah..cantiknya..sukesukesuke ^_^

    ReplyDelete
  21. cantik ye blog pas di make up
    satu pembaharuan
    salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni no 1120

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga! okeh, kejap lagi saya datang. hihi. insyaALLAH :)

      Delete
  22. kaler mmg nice.. dlu pun cantik jugak.. >_<

    ReplyDelete
  23. kalau kami cakap, ni bau kedai..haha

    ReplyDelete
  24. cantik sangat! lembut je color ni.. wat ena sejuk mata memandang :)

    ReplyDelete
  25. patut pon nmpk len je..
    tp da bole agk sbb still ade 'chirp2' ats tu..hehe ;p

    ReplyDelete

chirp-chirp!!