Wednesday, 18 September 2013

Lollipop jumbo! (9 gambar)

Assalamualaikum
Terasa macam da bersawang jugak blog ni. Maafla ye kawan-kawan. Busy sangat. Yela dengan belajarnya, dengan nak buat kraf nya. Nak buat kraf menjahit bukan boleh sambil-sambil typing. Lepas ni kena train type guna kaki kot. kehkeh. Ni pon baru habis balas jejak semuaaa blogger ye. fuuhhh. Berpage-page shoutbox tu sha belek. hikhik. Okeh da penat dengar sha berleter kan? So sekarang sha nak belanja makan lollipop sorang satu. Sape nak bukak mulut! haha. Enjoy the picturess!
Ni semua tempahan dari seseorang yang sha suka sangat terjah blog dia. Nak tau siapa? Tunggu next entri! kihkih. Sebab sha ada lagi satu entri KHAS untuk blogger ni. Tungguuuuu.

Kepada yang berminat boleh PM INBOX Chirp-chirp. Thank youu!

68 comments:

  1. alhamdulillah, first trial ni. huhu. alhamdulillah menjadi.

    ReplyDelete
  2. comelnye. nampak mcm besauu je keychain lollipop tu. hehehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. huhu. kang sume mintak free abes sha :D

      Delete
    2. sally je mintak..yg lain jgn kasi..kasi sally je :P

      Delete
    3. kihkih. VVIP ni. nanti sha buat GA join laa. mesti dapat free! :D

      Delete
    4. nanti pastikan sally tau 5 hari lebih awal..hahahaha

      Delete
  4. Comelnya :D agak-agak kak sha jual berapa ya ? Semua hasil kak sha miza tertarik ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh berbaloi. Insyaallah niat dihati nanti nak cuba-cuba tempah la. Lagi pun cuti sekolah nak dekat. Lagi-lagi tahu ni tahun last. Hmm ingat nak bagi kenang-kenangan buat adik-adik pustakawan seperjuangan ^_^. Nanti miza bagi tahu kalau jadi :)

      Delete
  5. cute laa... kecil ke besar keychain 2?..

    ReplyDelete
  6. series cantik sangat. btw salam kenal :)

    ReplyDelete
  7. Comey nyaaaa...rasa macam tempah. pastu sha mungkin boleh kreatifkan lagi dengan tulis nama kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh meh tempah. kihkih. thank you untuk cadangan ida ^_^

      Delete
  8. sangat cantik dan kreatif..

    dari:
    akubahrain.com

    ReplyDelete
  9. sedapnya walaupun tak original.. hehe.. suka tengok warna oren+hijau tu.. semua comel.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap ke kak. huhu. sha pon suka yang tuu :D

      Delete
  10. comel yer sya...nak satu boleh..hehe

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. alaa, sume orang nak free ni cane. huhuhuhu ^^

      Delete
  12. sha, cantik la lolipop tu. ima nak 1 boleh? jual 11 x? hihi. shani kretif la.

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. ni pon first trial kak. nasib menjadik :D

      Delete
  14. comelnya sha!!! comel gila!! boleh gila dibuatnya..haha..

    sape la yg bertuah tu ek..

    ReplyDelete
  15. wowww..comel =) nmpak sedap la..he3, jilat skit boleh?? ha3 :p

    ReplyDelete
  16. terbaek la lollipop ni sha.. boleh rompong gigi menggeget nyer.. hihi.. nice craft!!

    ReplyDelete
  17. Oh my goodness, they are too cute!

    ReplyDelete
  18. ade tgok kt FB....
    hehe comei cgt lolipopp.. ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay, thank you sudi ikut perkembangan :D

      Delete
  19. Assalamualaikum.

    Allah..tak terfikir langsung sha nak buat lolipop rupanya corak guling2 ni..teringat jwpn yg akk teka ritu,heh3

    Urmm.. akak suka tgk yg lolipop ni..dgn yg bentuk roti haritu.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. as salam. huhuhu. sebab sha tak letak batang dia sekali, sebab tu tak terfikir kan. kihkih

      Delete

chirp-chirp!!