Thursday, 19 September 2013

Segmen Tambahkan Follower & Isi Tabung

Assalamualaikum
Kepada yang semua maklum, blog sha ni memang tak ada apa-apa jenis tabung okay. So sesape yang hari-hari singgah kata "da isi tabung awak, isi tabung saya balik ye" dan yang seangkatan dengan tu, hah. Nampak benor nipunyaaa! haha. Okayla, entri ni bukan entri bebelan sha tapi segmen anjuran Cik Kinah comel. Walaupun sha takde tabung, sha saja nak join, support segmen kinah ni. Bak kata kinah, "Dapat tambah follower!" Tak rugi pon. So sesape yang ada tabung tu, bonus la untuk korang since segmen ni "Segmen Tambahkan Follower & Isi Tabung" kan. So sesape yang nak join, janganla malu-malu tekan banner tu ye!

40 comments:

  1. benar ... saya tak terkilan jika
    benar-benar isi tabungnya ...

    apa pun Have a Nice evening sha ..

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen dan selamat menambahkan serta menjalinkan ukhuwah sesama kita :D

    ReplyDelete
  3. hihi... diaorg sanggup tipu tu kata da isi tabung! lawakss. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih. biarla jujur kalau nak sesuatu kann. nasib sha tak tertipuu. dah sah2 sha takde tabung :P

      Delete
  4. gd luck.. fiza pun join jugak...>.<

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen sha. tenkiu join ^_^

    ReplyDelete
  6. kenapa 1989?? agak tertanya2 di situ :P

    ReplyDelete
  7. haha..lucu kan yg kata isi tabung tu.padahal x letak tabung pun.. haha..senyum je lah :p

    ReplyDelete
  8. akakpun nak ucapkan selamat bersegmen.. ^_^

    ReplyDelete
  9. hehe tu la kan...
    lawak bebenau..kite xde tabung tp kate isi la..klik2 la..huuu

    anyway selmt bsegmen juga cik sha ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpee. baca tersengih-sengih jee. haish. huhuhu

      Delete
  10. datang singgah sini dari segmen yg sama...

    ReplyDelete

chirp-chirp!!