Saturday, 21 September 2013

PEMENANG "Pou simple giveaway by chirp-chirp"!

Assalamualaikum
Mesti ramai yang tertunggu-tunggu, siapalah pemenang  "Pou simple giveaway by chirp-chirp" haritu kan. Okay harini sha dengan berbesar hati nak umumkan pemenangnya.
PEMENANGNYA ADALAH:
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
mungkinkah anda?
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
v
Nombor bertuah ini jatuh kepada blog:  http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/09/pou-simple-giveaway-by-chirp-chirp.html (senarai peserta). Pemiliknya adalah mazni! Tahniah mazni! Rezeki awak kali ni. Berikut adalah pou comel mazni yang ditepekkan untuk GA ni.
Jom kita tengok versi pou mazni yang boleh disentuh pula. JOM!
 
sebijik ke tak? Sha da cuba yang terbaik buat yang exactly macam mazni punya pou. Cuma bulu mata lentik dia tu je, di luar kawasan kerja sha. Tak tau nak letak mana. kihkih
 
 
 
Once again, tahniah Mazni. Kepada yang telah join sha nak ucapkan terima kasih banyak-banyak untuk sokongan anda. Jangan sedih-sedih insyaALLAH akan ada lagi GA dengan hadiah yang lagi comel! 
Thank youu semua!



64 comments:

  1. blog bertukar wajah.. hehe..
    tahniah buat pemenang.. :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih banyak2 kak T^T tk sangka menang hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada pemenang..
    ps: comel template baru blog adik.. :D

    ReplyDelete
  4. tahniah buat para pemenang...

    ReplyDelete
  5. Hai SHa! Salam kenal dari Mieza.. 1st time singgah sini, jalan2 cari kawan baru.. Comel lah pou tu.. Sha buat felt craft ea? Kreatif.. =)
    UNDIAN IKHLAS ANDA DIPERLUKAN!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jugaa! haah, sha buat felt craft :)

      Delete
  6. sha.. tahniah kepada pemenang. cantik pou tu sha...
    template baru sha pun cantik... comel sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. ni pon mazni yang buatt. nanti sha buat entri :D

      Delete
  7. Tahniah kpd pemenang. blog sgt cantik^^

    ReplyDelete
  8. Tahniah!! kepada pemenang..comel..pandai ye..^_^

    ReplyDelete
  9. wah..comel..tahniah2 pemenang ^^

    ReplyDelete
  10. Tahniahh..alaaa..comel je pou tu. jeles!

    ReplyDelete
  11. wah.. bertuahnya dapat pou yang comel. nak jugak. ahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. nanti ada GA lagi join la. mana tau bertuah :)

      Delete
  12. comel jugak :) btw jom join http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/09/mini-september-birthday-ga.html

    ReplyDelete
  13. jom join kontest ni pulak

    http://www.bloggerlelaki.com/2013/09/kontes-review-klinik-cinta.html

    ReplyDelete
  14. tahniah... ya Allah.. cumeynyeeeee aduhhh.. awat terlepas nak join niii??? hu3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulaaa, nanti kalau ada GA lagi jangan lupa join okayy. hihi :D

      Delete
  15. wah.. tahniah Mazni!!
    Sha..kalau akak tahu hadiahnya sangat2 comel pasti akak join .. :P

    ReplyDelete
  16. aloo comelnya ...tahniah buat pemenang :)

    ReplyDelete
  17. woww comell! tahniah pemenang..dapat pulak keychain tu.. mmg hebakk la..

    ReplyDelete
  18. Comelnya hadiah.tahniah untuk pemenang yang bertuah!

    ReplyDelete
  19. cutenyer.. tahniah kat winner.. x join sbb dh delete pou.. hhuuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe. nanti ada GA lagi join lah. hihi :D

      Delete
  20. comelnyer...tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  21. tahniah pada yang menang..
    maaf sebab anna x sempat join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe anna. nanti ada GA lagi join la yee. kihkih :D

      Delete
  22. Tahniah mazni =) he3 comel je hadiah 2

    ReplyDelete
  23. tahniah kepada pemenang! :) eden xmenang. huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu. jangan sedih2. nanti ada lagi GA lain join la. mna tau bertuah :D

      Delete
  24. Dari blog Mazni niee, heheee
    Tahniahh Mazni, bertuah sungguh :D

    ReplyDelete
  25. thniah cik mazni..
    comel nyer POU tuu.. ^_^

    ReplyDelete

chirp-chirp!!