Friday, 20 September 2013

Lautan huruf berwarna-warni (23 gambar)

Assalamualaikum
Kepada sesape yang dah like page Chirp-chirp pernah tak nampak sha post gambar ni dengan statement: "Alhamdulillah, akhirnya da siap sesi memotong. Sekarang menjahit pula. 40 semuanyaa. fuhhh~"
Kepada sesiapa yang belum LIKE, sudi-sudikanlah like untuk ikuti perkembangan kihkih.
Kepada yang pernah perasan, kali ni sha nak share yang dah siap punya pula! Fuuhh, Alhamdulillah akhirnya siap juga. Sebenarnya yang saiz kecil ni lagi rumit nak menjaitnya. Yela kan, kena teliti sikit. Apa-apa pun alhamdulillah siap juga & telah selamat diterima oleh tuannya. Terima kasih kepada naz yang sudi menempah, lain kali tempah la lagi ye. So taknak cakap banyak, enjoy la ye gambar-gambar huruf kat bawah ni. Siap sha tangkap gambar by alphabet sesatu lagi nak jamu kat korang. hee

Maafla ye, sha tak berapa nak larat nak bagi benda ni pose. Sebab nak kejar masa plus mata, badan da penat. haha. So sha capture sikit je pic yang sha stand kan macam dekat bawah ni ha
 Ni pula keadaannya lepas sha dah packing. Semuanya sha asingkan ikut warna. Sebab nak pelihara kualiti mereka, takot warna diorang terjejas. peace! hee

Kepada yang berminat boleh PM INBOX Chirp-chirp. Thank youu!

48 comments:

  1. sally nampak banyak S tu...hahahaha....

    ReplyDelete
  2. wahhh.. cumeynyaaa.. rajin betul org yg kreatif ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu, kram tangan menjait banyak camni. tapi alhamdulillah rezeki. terima kasih kepada yg mengorder. kihkih :D

      Delete
  3. bestnye kalu kreatif..mcm2 boleh buat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. pantang nampak brg cute taknak beli, mesti nak buat sendiri. jimat sket. kihkih

      Delete
  4. wah luar biasa, ini benar hasil kreatifitas yg sangat bagus, cool
    hasulnya memang okey dan mantap
    trims sudah share

    ReplyDelete
  5. waah cantiknya.. mesti memerlukan ketelitian yang tinggi ni.. dah la kecik.huhu

    ReplyDelete
  6. wah cantik... aefa xkreatif langsung.. kalu aefa wat benda2 cmni mmg tak menjadi -.-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe, sha dulu buat pon buruk. practice make perfect! :D

      Delete
  7. sangat comel.. teruja akak tengok.. berapa lama sya siapkan semua ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. seminggu jugak kak. sebab ada jugak keje lain nak buat. huhu

      Delete
  8. rajinnya..bnde kck2 gini makan ms nk siap kn..

    ReplyDelete
  9. banyaknya.. orang order eh sya? banyak.. :)

    ReplyDelete
  10. banyaknyer sha...memang cantik :)

    ReplyDelete
  11. shaa.. comel2 belaka! pandai sha buat yer..

    ReplyDelete
  12. Salam.

    40 sha?? Banyaknyaaaa nak kena jahit.. T___T

    Sha memang seorang yg bersabar..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang banyakk, tapi alhamdulillah, hasil dia tu yang memuaskan hati. kihkih

      Delete
  13. wahh banyaknye :) baut sendiri ?? jual ke ?

    ReplyDelete
  14. Salam..

    perghh..unikknya.. Lagi2 huruf A tu..hahaah.. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. mentang-mentang nama dia start huruf A :D

      Delete
  15. comel betol =) S for SKA..he3..

    ReplyDelete
  16. comelnya.. pandainya buat.. munirah teringin jugak nak belajar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. beesst. huhu. belajarlaa. kat youtube pon banyak tutorial :D

      Delete
  17. kratif..comel je bile dah siap2 semua..semoga biz terus maju ye..

    ReplyDelete

chirp-chirp!!