Thursday, 5 September 2013

" Segmen santai september by cik akak"

Assalamualaikum
Kali ni sha nak join segmen by Cik Akak comel ni haaa
Sape kata kalau tengah conduct GA tak bole join GA & segmen orang lainnn? Bolleeh jee.  Kena la support kengkawan blogger kann. hee!
Cik akak kata, nak join WAJIB jawab soalan ni:

SOALAN: "Selain fanatik warna purple cik akak minat warna apa"?
JAWAPAN: Pink! 

Hopefully betul la jawapan sha ni kaaan. Sesiapa yang nak join bole la click banner ye!


12 comments:

  1. gudlak ye..eh..sempat lagi ke mun nak join ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank youuu! cepat, cepaattt. harini last! huhu :)

      Delete
  2. hehe same je kite ni..selain purple mint pink jgk ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho. tu pon kalau tekaan sha betul kannn :D

      Delete
  3. salam...ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen sempena exam UPSR ..hehe..ada masa boleh la join yer..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  4. salam.. dtg dr segmen yg sama.. jemput singgah 'umah' kita yer.. >.<
    http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, okayyy. on the way nak pegi nih :D

      Delete

chirp-chirp!!