Friday, 15 November 2013

Ehsan anda diperlukan. Terima kasih! :)

STICKY POST!

Assalamualaikum
Entri kali ni lain sikit. Ni bukan segmen atau GA blogger-blogger. Sha nak mencuba nasib join photo contest by SUS n d Felt product. Walaupun competitors dia hebat-hebat belaka, mana la tau, rezeki sha ke. Rezeki Allah kita tak tau, yang penting usaha dulu. Hadiah utama dia Sizzix Big Shot Starter Kit worth RM650 kot. So motifnya dekat sini sha nak minta kerjasama & ehsan kawan-kawan semua tolong support dengan meng "LIKE" gambar yang sha pertaruhkan untuk contest ni. Hanya klik gambar di bawah dan like ye. Terima kasih banyak-banyak. Jasa anda dikenang! 

Caranya:
1. Click gambar di bawah
2. Hit "LIKE" button
THANK YOU!
Kepada yang berminat nak join boleh la memeriahkan lagi contest! 
Limit to 100 contestant sahaja!

82 comments:

  1. dah like. goodluck kak sha! :)

    ReplyDelete
  2. Ok sha..dah klik =) semoga berjaya..

    ReplyDelete
  3. mudah je tu adik.. akak (fb awan nano) dah like.. :D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. thank you aefa! sha da join da yg running man tu :)

      Delete
  5. good luck sha...puteri dah like :)

    ReplyDelete
  6. salam..
    menarik contest tu..utk yg mcm cik sha la..hehe
    gud luck tau..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. as salam. kikih. sj cuba nasib. mana tau rezeki ke. thank yoouu yaya! :)

      Delete
  7. done like...good luck ye..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank youu! nanti da nak buat GA tu bgtau la :D

      Delete
  8. Replies
    1. thank you ana, goodluck to you too utk pulapol :)

      Delete
  9. cantik hasil tu..good luck dear..

    ReplyDelete
  10. Support and Good luck..ya sis
    Salam :)

    ReplyDelete
  11. Ok. done like. Good luck and all the best ya :)

    ReplyDelete
  12. wao ! semoga berjaya ^^ member Ainil pon ada join jugak kot contest ney kalau tak silap laaa . heee !

    ReplyDelete
  13. gud luck sha !! CP like :P ehehehe ~

    ReplyDelete
  14. done dear ... done follow back juga ... thanks

    ReplyDelete
  15. thank you, thank youuuu! jasa anda dikenang. tuhan je dapat membalas jasabudi baik kalian. i love youu! :D

    ReplyDelete
  16. Hi Sha, ida dah like... klu boleh nak like byk2 kali sbb cute sgt!

    ReplyDelete

  17. Hello I'am Chris From France!!
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ****************

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum awak. good luck ya. semoga murah rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. as salam. thank youu. insyaALLAH, amin :)

      Delete
  19. okay.. dah tolong like... :)

    ReplyDelete
  20. Nad dah tolong like :) Goodluck awak :)

    ReplyDelete

  21. Pre order bagelen atau brownies kartika sari dan amanda fresh from Bandung,Indonesua
    whatsapp ina 0192633431

    ReplyDelete
  22. cantik blog :-)
    bihah dah follow blog ini
    kalau sudi like facebook fan page bihah sekali
    terima kasih.

    ReplyDelete
  23. dah like.. good luck..")

    assalamualaikum, wawa singgah follow..")

    ReplyDelete

chirp-chirp!!