Tuesday, 5 November 2013

Wordless Wednesday: Sorry!

Assalamualaikum
Da bersawang teruk blog. Ni semua gara-gara laptop buat haldengan connection internet yang sangat BAGUS & busyyyy. hee. Eventhough lama tak update ada jugak yang sudi singgah blog ni kan. Thank you very much dearies! Akan ku balas kunjunganmu! InsyaALLAH. Akhir kata,
I love you all. xoxo

28 comments:

  1. Replies
    1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
      BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

      Delete
  2. salam tahun baru...ada masa sudi-sudilah singgah blog saya.

    ReplyDelete
  3. welcome back.. Fiza tak lupe sha..

    ReplyDelete
  4. luv u 1,2,3. hehehehe. smoga kmbli aktif :D

    ReplyDelete
  5. patut lah tengok kat bloglist sha tak update dah lama dah . hehe

    ReplyDelete
  6. Ma'al hijrah sha... cepatlah balik, hehe

    ReplyDelete
  7. lamanya tk nampak kak sha huhu. rindun tauu

    ReplyDelete
  8. laptop still tak okay lagi ke sha? huhu

    ReplyDelete
  9. sha!! rindu kamu..patut la lama tak hapdet..selamat kembali!!

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.

    Ooo..akak ingt sha sibuk buat kraf skrg..lappy gedik manja ya,hehe.
    Takpa, take ur time dear ^_^

    ReplyDelete
  11. lamanya sha hilang...pm kat fesbuk tak balas..majok ahh :(

    ReplyDelete
  12. patut la lama xdrop link kt chatbox :)

    ReplyDelete
  13. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Tinggal beberapa hari lagi sebelum GA tamat.
    Jangan lepaskan peluang untuk memenangi cash RM 50, Buku cerita Ahmad Ammar, naked 2 eye shadow, 5.11 tactical belt, inai homemade, inner neck magic berdagu dan banyak lagi.

    If dah join boleh terus promote link entri penyertaan bagi berpeluang memenangi top refferal.

    if belum join, masih belum terlambat untuk join..Jemput join naa :)
    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    ReplyDelete
  15. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete


  16. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف


    ReplyDelete

chirp-chirp!!