Wednesday, 2 October 2013

MINIs in Beauteous Couture (15 gambar)

Assalamualaikum
Baru-baru ni sha mendapat tempahan MINIs keychain daripada 
Beauteous Couture 
untuk membuat FREE GIFT bagi pembelian di page mereka. Sekarang memang ada clearance sale, ada tudung bawal dengan harga serendah RM6 & RM10 sahaja! Selain tu ada shawls, cardigen, dress yang semuanya cantik-cantik & murah. Dah la tengah clearance harga murah, siap dapat FREE GIFT lagi kan. So memang rugila kalau tak shopping dekat page diorang sekarang. So apa tunggu lagi, grab it now ladies!
Instagram: Beauteous Couture
Contact:013-3527942/013-6047712 

Ni dia Minis yang bakal korang dapat kalau korang shopping di Beauteous Couture!
Limited edition Beauteous Couture flat keychain!
Thanks to Mr robotbox sudi jadi model pegangkan MINIs keychain ni. hihi
All together!
Kepada yang berminat boleh PM INBOX Chirp-chirp. Thank youu!

36 comments:

  1. comelnye la.. tahap gaban comelnyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih. haaa, kalau nak free bole la shopping kat Beauteous Couture tuu :D

      Delete
  2. tersangatla comel..suka barang craft

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa, jom shopping, nanti dapat free. kihkih

      Delete
  3. cute sgt! sume pun cute..

    Hi dear.. salam perkenalan..
    Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
    Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee. salam perkenalan juga. okay, insyaALLAH :)

      Delete
  4. akak suka star tu.. semuanya comel.. :D

    ReplyDelete
  5. ow..tu free gift nyer ye...comell...
    wah tudung bwl mura ye kat sana..bole la tgok2 sat g ...heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa, tengok jangan tak tengok. kihkih :D

      Delete
  6. wah,semua comel2! geramnya tengok,hehe :) comel sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah, ape lagi, shopping jangan tak shopping :)

      Delete
  7. alooo comelnya semua..buat sendiri ?

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. alhamdulillah, setelah seberapa lama practice. kihkih. sebelum ni serabut

      Delete
  9. kenapa roti tu nampak sedap -___-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan untuk dimakan ye cik sally, kang jadi pape sha taknak tanggung. muahaha :D

      Delete
  10. cantik2 comel2
    eee, geram..
    haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih. ape lagi aisha. beli jangan tak beli. da la tengah jualan murah, dapat free gift lagi tuu :D

      Delete
  11. Salam perkenalan :) Ros singgah sini dan follow.. Jemput ke blog Ros yer.. cute je semua tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga. okay, insyaALLAH :)

      Delete
  12. comelnyaaa key chinn.nak satu.hee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih. nak free, shooping la kat beauteous couture tu. berbaloi-baloi :D

      Delete
  13. yang bintang tu comel..kalau bentuk luv ada sample tak?

    ReplyDelete
  14. Alahai..comelnya =) smua comel2..

    ReplyDelete
  15. alo comel sangat! geram je tgk semua tu. rasa mcm nak makan pun ada..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih. jangan makan. kang ade pulak yang sakit prut nanti :D

      Delete

chirp-chirp!!