Tuesday, 1 October 2013

Wordless wednesday: Baby carrier!

Assalamualaikum
Topik harini pasal baby carrier. Bukan untuk angkut baby betul ye, anak patung larat la. Ni sume sebab layan bebudak ni laa. Main ayah mak anak pulak. Siap ada botol susu lagi. Diorang main betul-betul copy real life parents buat apa. Kelakar pulak sha tengok. So ibu-ibu, bapa-bapa kalau nak buat apa-apa tu fikir dulu, nanti anak-anak COPYCAT. So kembali kepada topik asal, jadi terhasil la baby carrier yang menggunakan material mainan block ni. So enjoy! 

46 comments:

  1. LOL...bagus budak-budak skrg...sekali perhati je dah dapat idea :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih. ni sha yang buat. diorang request :P

      Delete
  2. Replies
    1. diorang jaga baby mainan tu, macam baby betul da. siap bg susu la sume. uhuhu

      Delete
  3. tak sakit bahu ke pegang benda tu? hehehe. btw kreatif jugak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. patung tu ringan je, so tak terasa beban sangat. huhu

      Delete
  4. wow, kreatif sangat dia buat beg :)

    ReplyDelete
  5. kreatif betul.. comel je dia buat.. :D

    ReplyDelete
  6. omeyynyaaa....kalerpull gituu..hehe

    ReplyDelete
  7. wow.. buat sendiri..? creatif...

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. imaginationn~ (ikot macam spongebob) huhu

      Delete
  9. Replies
    1. comel kan. seronok tengok diorang main :)

      Delete
  10. he3..pandai btol =) memang kreatif..

    ReplyDelete
  11. wah,kreatif la... buat jadi macam handbag tu,hehe :) siap boleh letak barang pulak tu... cantik! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula, dari sume barang nak kena beli. baik buat guna block tu. kihkih

      Delete
    2. betul tu.... jimat duit,hehe :)

      Delete
  12. kreatif ... kreatif.. budak2 ni pun... semua nak tiru... hahaha..

    ReplyDelete

chirp-chirp!!