Tuesday, 2 July 2013

Ada lagi yang diserang penyakit berjangkit bantal?

Assalamualaikum
okay harini nak update pasal bantal yang in progress haritu
Sebenarnya da lama da siap, tapi disebabkan kesibukan sibuk ke? teettt tak sempat nak update on time 
Gamba kat bawah ni adalah gamba yang haritu intro tak siap lagi
Jom tengok hasil sepenuhnya! 
tadaaaaaa!
sebenarnya si empunya nama "Aqil Hayyan" ni yang merengek-rengek nak bantal ni
Hari-hari dok tanya. okay STOP! akhirnya sha mengalah, buatla satu untuk dia
Ni sume gara-gara dia ternampak bantal yang sha buat untuk Hafiy haritu --> 
Dia request warna pink, tapi malas nak encourage dia suka pink, so sha buat jugak warna merah ni. Muahaha!

Selalu tanya dia,
Sha: Aqil, pink tu warna girl la. Merah kan cantik. Aqil girl ke boy ni?
Aqil: (dengan selamba dia jawab sambil tersengih) Girl!
Sha: haisshh budak bertuah ni *garu kepala





Nak dijadikan cite adik kepada si Aqil pulak merengek nak bantal
Okay penyakit berjangkit bantal. So layankan jela. Nantikan bantal tu next entry okaay!
Okay sekian, selamat malam :D

34 comments:

  1. sha...nak jugak...mmg kreatif..kemas je !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. kalau nk free, tak dapek den nk nolong eh :D

      Delete
  2. cantiknya hasil kerja sha.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. thank youu kak :D

      Delete
    2. berapa harganya kalau tempah?

      Delete
    3. akak nak tempah ke? buat masa ni RM15. insyaALLAH :)

      Delete
    4. saiznya besar mana ya? boleh request warna tak? boleh tulis namakan?
      hehe.. banyak pulak soalan..

      Delete
    5. ukuran dia lebih kurang 24x39cm. bole kak, insyaALLAH. pape akak bole PM sini https://www.facebook.com/pages/Chirp-chirp/247606941928320

      Delete
  3. boleh buat sendiri nie..nak carik barang pon xtahu kat mane..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, bole je. kain tu sha beli dekat nagoya je tiqa :)

      Delete
  4. waaa..comel nye bantal! nrl pun ada..thanks follow yuyu..salam ukhuwah dear!

    ReplyDelete
  5. haha.. mcm penyakit berjangkit plak dah. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. mmg berjangkit pon. ni da bnyk org mintak pulak :D

      Delete
  6. Salam.

    Sha..kita suka style tulisan Aqil tu ^_^ smart.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. amek contoh design tulisan dekat m.word je. hihi :D

      Delete
  7. nak 1 ! nak 1 ! comey sangattt :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih. kalau order bole la buatkan satu :P

      Delete
  8. salam sha.. ika singgah sni balas kunjungan... wah cntik bantal tu.. ambil tempahan x?? :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. dibuka untuk tempahan.Bole la order. hehe. insyaALLAH :)

      Delete
  10. Salam. Blog ini telah direview oleh kami. Untuk melihat review dari kami sila ke sini
    http://www.tshirtmudahterengganu.com/2013/07/blog-review-seni-felt-dari-chirp-chirp.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. thank youu. baru tengok tadi. selamat berpuasa :)

      Delete

chirp-chirp!!