Monday, 1 July 2013

'First Giveaway by Nong'

Assalamualaikum
hah, nampak banner tuu? First Giveaway by Nong atau nama sebenar Nor Farhanah Abu Bakar
Dia kata first GA, tapi hadiah gempak tu da la banyak.
So apa lagi jom la join! Rugi tak join. Sambil-sambil tu bole la korang blogwalking antara peserta & sponsor kannn. Kalau nak join bole click banner.
Cakap pasal sponsor, ehem ehem. haha. Sha pon ada sponsor 3 unit hadiah
Felt keychain by Chirp-chirp untuk 3 orang pemenang!
 Boleh lihat di sini: senarai sponsor & hadiah
Apa tu, pelik je nampak macam buah ada, macam haiwan pon ada. Nama dia Fruitimal! Fruitimal? apa kebenda tu? Nak tau apa dia, bole tunggu next entry. Stay tuned!
nak Fruitimal ni? join laaaa :D

17 comments:

  1. Good luck. Tiey pum ad sponsor jugak :p hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank youu tiey. haah, ada nmpk tiey sponsor. bnyk jugak GA tiey sponsor eh. rajin :D

      Delete
    2. kiki. Ada rezeki lebih. Alhamdulillah :)

      Delete
  2. Gud luck dear. Hawa pun ada jugak dlm bhgian sponsor tu. Tp hadiahnya xse best hadiah sponsor lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank youu hawa! takpe, janji kite da try yang termampu untuk memeriahkan GA. tak ke gitu? :D

      Delete
  3. comei nye craft tu.. pandai buat hello kitty x?

    ReplyDelete
  4. Comelnyerr craft tu. Kalau doodle, sha reti buat tak? Doodle orang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALLAH boleh. cuba bagi description nak yang macam mana :D

      Delete
    2. haaa eimah nak hadiahkan dekat adek. kalau order dekat sha, sha nak kira macam mana?

      Delete
    3. depends on kesulitan nk buat dia. hee. tapi biasanya rm5 je. insyaALLAH. nnt eimah pm sini bole? : https://www.facebook.com/pages/Chirp-chirp/247606941928320

      Delete
  5. done follow . Dari segmen yang sama . Jom follow GA lain2. Goodluck . Sorry panjang sagat.
    1. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/mega-giveaway-indahnya-islam-by-nurul.html

    2.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nong.html

    3.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/giveaway-bysaidah-yusuff.html

    4.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/ga-ramadhan-by-kanvasdakwat.html

    5.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/segmen-2-twitterwalking-blogwalking.html

    6.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/de-juin-octobre-giveaway.html

    7.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/first-mini-giveaway-by-liyana-jasmi.html

    8.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/giveaway-kiyomi-teddy-store-by.html

    9.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-pilih-hadiah-raya.html

    10.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html

    11.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-kraf.html

    12.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/syawal-giveaway-by-syazlia-fd.html

    13.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lucky-giveaway-by-jaja.html

    14.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html

    15.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lets-join-hikayat-violet-sofia-giveaway.html

    ReplyDelete

chirp-chirp!!