Tuesday, 1 October 2013

Surprise, surprise!

Assalamualaikum
Haritu sha ada buat entri "Lollipop jumbo". Sha ada cakap lollipop tu tempahan daripada blogger yang sha suka melepak kat blog blogger tersebut kan. Blogger tersebut adalah mama! Beliau adalah pemilik blog "Mommy as Blog" yang bertemakan warna pink. Keychain ni sha buat khas sempena birthday mama. Birthday mama da lama dah, sha saja tak update awal-awal sebab sha nak mama dapat dulu, baru sha nak buat enri. Nanti tak surprise la kann. Alhamdulillah, hadiah ni dah pon selamat sampai kepada tuannya, siap buat entri lagi: SINI. haha. Okeh taknak cakap banyak lagi. Enjoy the pictures okay! 
Kepada yang berminat boleh PM INBOX Chirp-chirp. Thank youu!

34 comments:

  1. salam..=)

    wahh comei laa..mau juga bule kaa??hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. eh, eh. huhu. boleee, bila birthday? tak pon kalau sha ada kelapangan bole la buat untuk member2 blog yang tersayang. kihkih :D

      Delete
  2. cantik =) birthday sy?? ha3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. bila birthday tuu? coming soon ke? :D

      Delete
  3. Replies
    1. hikhik. insyaALLAH, kalau terdetik hati nanti. kihkih :D

      Delete
  4. Replies
    1. kihkih, ni semua mintak ni. abes la sha :D

      Delete
  5. bila berada di tangan kita, lagi cantik tau! sentiasa ada sebelah mama ni.. sayang sangat benda cute sha buat ni... :)

    ReplyDelete
  6. comelnyaa. jahitan pun kemas. berbakatlah kak sha ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, bakat pinjaman. kena asah lagi ni :D

      Delete
  7. cntik . hr tu ada tgk gak kat blog mama ^_^

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. alhamdulillah, bakat pinjaman. rugi kalau tak guna kihkih

      Delete
  9. ehem ehem..bday sally bulan 11 :D

    ReplyDelete
  10. alaaa, nak jugak.. haha!
    dah tengok dah kt blog mama.. geram pulak tengok lolipop tu.. hehe

    ReplyDelete

chirp-chirp!!